Kerastase shampoo hielp mijn dode haarpunten prima te repareren.

Kerastase shampoo is echt grandioos. Mij oh Mij, wat een droge doffe ellende nadat ik mijn haren had geblondeerd. Ja lieve lezers, Dita was het zat dat ongedifferentieerde, niet nader te bepalen rare bruinachtige haar dat ik had. Ik was het zat, ja echt spuugzat.

Kerastase shampoo tegen droog haar

Ik weet het..Ik weet het...Ik ben aan afwisseling toe en wij vrouwen doen na een zekere kentering dan altijd dit soort rare sprongen. Wij gaan ons haar verven of we vinden het tijd voor veranderingen in huis ineens. De dames die dit lezen herkennen het vast wel. Dus in zo’n ‘state of mind’ kwam ik ertoe om mijn haar te gaan blonderen en het resultaat is dat het is blond geverfd nu, maar het haar was zo dor. Ik raakte toch wel in paniek en vroeg me af wat ik nu moest doen.

KerastaseEen vriendin van mij die jarenlang als kapster had gewerkt adviseerde me Kerastase Shampoo aan. Met name het Kerastase Resistance Masque Force Architecte. Het is een herstellend haarmasker voor zeer verslapt, bros haar met gespleten punten. Dat was nu precies wat er aan de hand was.

Wat doet het? Elke haarvezel wordt diep gereconstrueerd, gerevitaliseerd, stralend en glad. Het haar wordt zacht en volkomen geherstructureerd van binnenuit. En weet u dames niets is minder waar. Dit haarmasker heeft mirakels gedaan voor mijn haar, want nu is mijn mooie blonde koppie helemaal naar mijn smaak en door dit haarmasker is mijn haar weer glanzend en zacht.

Er zijn trouwens nog meer haarmaskers van Kerastase zoals Kerastase Resistance Serum Therapiste Het is een tweevoudig serum voor fijn en dik haar. De dubbele serum van Thérapiste combineert een herstellende crème textuur en een serum.

VOOR WIE IS KERASTASE SHAMPOO GESCHIKT?


Zeer gespleten en overbehandeld haar. Geschikt voor dik haar.

WAT DOET KERASTASE RESISTANCE?

  • Beschermt het haar.

  • De haarvezel is onmiddellijk hersteld.

  • Het haar is beschermd voor hitte en vereenvoudigd het stylen.

  • De punten zijn hersteld.


Ik heb dit zelf nog niet getracht. Maar mijn vriendin van de kapperssalon die gaf aan dat dit een erg goed product is ook om uw haar weer te herstellen. Dus dames langs deze weg bedankt voor het lezen over mijn avonturen met de haarmaskers van Kerastase. Ik ben blij dat ik het heb uitgeprobeerd en als ik weer in nood kom nadat ik mijn haren heb geverfd en ik weer met droog haar zit dan weet ik wat te doen: Haarmaskers van Kerastase en Kerastase shampoo. Groetjes van Dita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *